2012. február 28., kedd

Az élő bizonyíték, hogy mások is Delena sexre számítanak a 3x22.ben

Nos, Andievel támadt egy olyan érzésünk, hogy bizony ez az évad Delena sexet hoz majd nekünk, sajnos ez nem jelenti azt hogy Elena Damont is választaná, de gondolom nem vagyok egyedül, ha azt írom, hogy igenis megnéznék egy nagyon túlfűtött szexuális töltetű részt Damon és Elena között.
Andievel ezt a gondolatot, már jó egy hónapja ha nem több ideje boncolgatjuk és úgy látszik mostanra már a TWITTEREN is ez lett a téma.

Cikk erről + szavazás: KATT A LINKRE



Íme néhány twitterbejegyzés a DE szexről (DE= Delena, DE Sex = DEX)

"finally, after three years, Damon's pipi will enter Elena's golden vagina :)"


"SO YES WE'LL GET DEX, IT WILL BE AMAZING, AND I HOPE SOMEONE RECORDS IT SO STEFAN CAN WATCH. HEHE ^.^ "


"Very pissed though that they wasted Damon's bed for DR waking up together. Ugh. Now DEx must happen in Elena's kitchen. *dies* "


"In 3x04, Damon and Elena were on the outs. Six episodes later, they were kissing. A lot can happen in six episodes."


"Elena will also be deep throating Damon too..But we won't see Elena sucking off Damon. FUCK YOU CW."


EGY KW és JP interjú.. elszólás... spoiler... kavarááás??
"Who will E end up with?We're not there yet-but if u must know.E chooses Pacey"-KW "but then u have D,and he is like the show's Pacey"-JP EK 

4 megjegyzés:

  1. MI mááááár akkor megmondtuk mikor még senki se gondolt rá XDDDDDD háhá. :) egyébként szerintem JP és Kevin inkább csak kavarnak, DE lehet benne igazság is :D Ők aztán tudják, hogy hogy tartsák fenn az érdeklődést és hogy a DE rajongók ne lázadjanak fel (annyira :D) <3 Amúgy úúúúúúúúgy imádom ezt az új dizit a blogon (L) Szeri

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!Sajnos nem tudok angolul,de nagyon érdekel,hogy miről van itt szó.Van ötlet ,hogy tudnám lefordítani?Előre is köszi.

    VálaszTörlés
  3. Szia ! A cikk arról szól hogy egy nagy rajongói táborral rendelkező sorozat és ott is az egyik legnagyobb tábor örülni fog , hiszen májusban 2 főszereplőnek ágyjelenete lesz. ez mostmár kiderült, hogy sajnos nem a Vampire Diariesre értették, valószínűleg a Castlere, vagy a TSC-re. De ugye mindenki azt hitte, hogy Damon és Elena fekszik majd össze. A twitterről meg néhány vicces, erről szóló kommentet hoztam.
    Első: (szépen fordítva) Végre 3 év után damon behatol elenába.
    2. : Igen, kapunk szexet, szuper lesz. Remélem vki rögzíti h Stefan megnézhesse.
    3. : Arról ír h a Damon Rebekah után nem nagyon tetszene neki ha Damon ágyában ébrednének együtt, ezért reménykedik h a sex Elena konyhájában lesz.
    4.: A 3.04ben Elena és Damon összevesztek 6 epizóddal később volt a csók. Most is vmi jónak kell történia 6 epizód múlva.
    5.: Elenának mély torkának kell lennie, De mi nem fogjuk látnia ahogy elena le"suck"olja (bocs ezt nem írom le) Damont.. Kapd be CW. (CW a csatorna, ha pl HBO-n lenne, ott simán beadnának egy durvább szexjelenetet is).
    A végén pedig megkérdezték h Elena kit fog a legvégén választani amire a válasz az volt h Paceyt.. Ebben a sorozatban Damon Pacey:D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm.Jót röhögtem rajta!Szia.

      Törlés