2012. február 17., péntek

Személyes levelem Andienek ami egyben vélemény DELENÁRÓL

Andie csalódott... megértjük? MEG! Andie Delenás még de most kissé fel hagy a DE-ből az E-vel... megértjük? MEG! Andienek töke ki van a sok várakozástól és attól h mindig Damon szenved, meg a Delena szál és a DELENÁSOK, megértjük? MEG! És Andie nagyon hiányzik Sleepynek, aki még mindig PRÓBÁL Delenás lenni, mert Andie az Ő egyetlen DELENA tesója, ezért írta ezt a kis levelet neki, megértjük? MEG!

Tehát ez egy személyes levél Andienek, hogy újra hinni tudjon, de gondoltam megosztom Veletek is!

"Na, Figyelj rám ANYA!
Szóval! Eddig, mondjuk a 13. részig abban a hitben éltünk, hogy Elena szerelmes Damonba, csak nem vallja be még magának sem! Ugye?! IGEN! És, aztán jött a 14.ben a beszólása, meg Stelena rész, aztán ez... és kiakadtunk, hogy basszus.... nem is szereti! PEDIG igen!!! Nyugi!
Emlékszel mit mondott Damon Encinek a 3x02ben? Hogy emlékezzen mit érzett amikor Stef nem volt ott. Elena is rájött, meg Damon is, hogy Stef kezd visszatérni, vagyis vissza akar térni...Elena már akkor szerette Damont amikor még Steffel volt és Stef normális volt, ebben is megegyezhetünk, hiszen így gondoljuk/tuk!!!!! (Gyönyörű 1-2.évados DE részek). Ez az egész DE vonal azért került felszínebbre a 3. évadban mert nem volt Elenának hova elbújnia... Nem volt ott Stef, akinek a 'szerelme ' mögé elbújhatott. Akinél mondhatta azt, hogy és Stefannal vagyok Őt szeretem.. stb stb... Stef elment, maradt Damon és most hovva rejtőzzön el? Aztán visszajött Stef... és megkönnyebbült, főleg mikor látta, hogy talán érez is vmit újra a férfi. És miért könnyebbült meg? Mert így nem kell választania, nem kell nyíltan 2 pasi között őrlődnie.. hiszen Steffel együtt voltak, végülis nem is szakítottak... így minden mehetne tovább így... ez az egyszerűbb. És most jön a kérdés, miért kéne REJTŐZKÖDNIE? ELBÚJNIA?
Mert baromi nehéz azt bevallani magadnak és másoknak, hogy Neked a rosszfiú kell. Az a pasi, aki öl, gyilkol szemrebbenés nélkül. Te hozzá vonzódsz, Te megbocsátasz neki mindig mindent és éhezel rá, sőt kell neked, és szereted! Ezt Bevallani NEHÉZ! Ja és ez a pasi mellékesen a barátom bátyja!!
Te is tudod jól, Andie, hogy Elena MÁR szerelmes Damonba... ilyenkor kell visszanézni a közelmúlt LEGSZEBB DE-s részeit... Bosszantó, hogy Stefet hívja fel először, meg h így  viselkedik vele, de csak azért mert Ő a menedékvár... és ez önzőség sajnos, mert Damont közben bántja,... de nem azért teszi ezeket mert Damont bántani akarja, mert nem, hanem mert FÉL! Én is szerettem már bele a rosszfiúba és nem szívesen mondja el ezt az ember és ismeri be magának!!! MERT NEHÉZ!!!!! Nem veszett el a DELENA végleg... tudom, hogy már Nem érdekel, meg csalódtál, és unod is... hidd el én is!!! NAGYON! De hiszem azt, hogy azért van ez a sok és naaagy tortúra a delenában, mert igazi!!!! És mert az a HELYES és a JÓ ÚT! Egyik filmben vagy sorozatban sem könnyen jön össze a Fővonal... és igen itt már 3 éve várunk, de kitartunk!!!! :) (L)
Nem tudom, hogy hogyan fogják Elenát rávezetni arra a beismerésre h szereti Damont, jelenleg azon kívül h Stef elmondja az igazat nem tudok másra gondolni, de biztos, h szereti Damont! Jobban mint bárkit.... de ez egy NAGY és ERŐS és NEhéz szerelem, amit 'nehéz' érezni és vállalni... sokszor könnyebb elfutni... elbújni és megfutamodni!!! Elena ebben jelenleg a könnyebb utat járja.. de szíve szerint nem azt választaná...
Aztán tudod, az is benne lehet, hogy mégiscsak Stef volt a barátja, a párja és most újra jó kezdett el lenni... ilyenkor felélednek a régi érzések...
Ne értsd félre! Nekem is tököm kivan ezzel az egésszel h eddig húzzák, csak próbálok magyarázatot találni erre az egészre és elhinni, bízni abban h Az a szerelem amit mi láttunk az valós és létező... h az a sok írás... az a sok millió rajongó és videó nem véletlen... ennyien nem lehetünk vakok és NEM IS VAGYUNK!!! Legyél újra az én DELENA TESÓM! MERT HA TE NEM VAGY AKKOR KI TARTJA ÉN BENNEM A LELKET!!?? (L)(L)(L)(L) "

2 megjegyzés:

  1. Andie is PRÓBÁL hinni, nem elveszteni teljesen a hitét! De nem csak a Delenáért, hanem miattad, hogy ne mondhassuk el ezt " DE brothers team is broken". (L) Andie nagyon kivan, de az újabb OneShot talán visszahozza a Delena univerzumba! Puszpusz, és imádlak, ugye tudod? ;)

    VálaszTörlés
  2. Illetve ránk a DE sisters team is broken lenne a megfelelőbb XD

    VálaszTörlés