2011. november 4., péntek

3x08 hatására - Röpke Oneshot = RÖPSHOT!!

 Bonnie és Ric! Andie és Sleepy tollából!


-Alaric! - szólt feszülten Bonnie. - Hey , mi a helyzet? kérdezte vidáman a tanár. - Felejtenem kell!-kezdte a lány .- Szexre van szükségem, most! - és boszierejével a földre terítette a sexi tanárt. (Sleepy)

Alaric lassan feltápászkodott a földről, egyből az jutott eszébe, hogy mikor szexelt utoljára, és szomorúan nyugtázta magában, hogy nagyon régen, ezért felcsillant a szeme. - Boszikám, gyere apucihoz - ezzel együtt elkapta bonnie vékony derekát és olyan szenvedélyesen csókolta meg mint még senkit. (Andie)

A szex alig volt fél órás, de mindketten úgy leizzadtak mintha a sivatagban jártak volna. - Tudtam, h nekem nem kisfiú kell. - mosolygott Bonnie a férfira aki hátrahajtott fejjel, zihálva nevetett fel.
-Ahh.. ez hiba volt. - válaszolta a férfi mosollyal az arcán de tekintetében a megbánás is ott volt. - De.. - nézett kéjesen a másikra. - kár lett volna kihagyni. (Sleepy)

Bonnie, édesem, én már voltam emberrel, vámpírral, de mind közül a boszorkány szex jött be a legjobban- szinte már nevetve mondta a tanár- Igen? Akkor tegyük még izgalmasabbá- mondta a lány és elővett egy grimoire of Kamasutra feliratú könyvet a táskájából. (Andie)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése