2011. november 22., kedd

Andie tollából : Esti RÖPSHOT!

Szerintem hatalmas ez az írás!! Én jót röhögtem! Jó szórakozást hozzá!!
Üdv: Sleepy


Stefan-Matt BIG love

Figyelem, 18 éven aluliaknak megrázkódtatást okozhat. :D

Dermesztő éjszaka volt. Mystic Falls utcáin egy árva lélek sem mozgolódott, csak Matt, ki ádáz kűzdelmet vívott a városban lebzselő vámpírokkal. Volt egy titkos fegyvere, a gyúrás. Nem kell ide verbéna, karó vagy Klaus – gondolta hencegve magában. Olyan búvóhelye, egyben gyakorló helye volt, melyre senki nem gondolt volna, a gimnázium tornaterme melletti edzőterem, mely telis tele volt gyúrásra alkalmas eszközökkel. Szépen feltörte az iskola bejárati ajtajának a zárját és besúrrant a futópadokkal megrakott terembe. Úúúúúú, 100 kg-s súlyzó, ez ám a nekem való falat- szúrta ki egyből a bicepszét erősítő tárgyra. Felvette a földről és elkezdte le és fel mozgatni, de hirtelen valami zajra lett figyelmes. Biztos vámpír- suttogta maga elé.
  • Ezt eltaláltad.- szólalt meg kajánul egy hang a sötétben.
  • Fedd fel magad.- válaszolt ki remegéssel a hangjában-, ha mered.- már kicsit erélyesebb.
Erre a mondatra felgyúltak a fények. Matt-től egy fél centire Stefan állt meg.
  • Inkább te fedd fel magad.- mosolygott bele Matt pirospozsgás arcába és egy apró mozdulattal megérintette a Matt-n feszülő polót.
  • Óóóóó, csak te vagy?!- kérdezte megilletődve. Már vártalak, szerel...-beléje folytotta a szót a kegyetlen ripper vámpír, mert hirtelen ötlettől vezérelve két kezébe fogta a szőke fiú arcát.
  • Nem szabad kimondanod ezt a szót.- mondta szenvedélyesen. Tudod, hogy nem akarlak elveszíteni, de ha megtudják, hogy mit érzel irántam el fognak taposni, hisz belém a város összes.- nagyot nyelt, majd nyomatékosítva mondta újra a szót-, ÖSSZES embere szerelmes.
    Titokban kell ezt tartanod, hisz féltelek.
Mattat elöntötte a forróság, nem bírta tovább ezt a stresszesen szenvedélyes helyzetet.
  • Hmm, változott a terv.- mondta agyát teljesen elfedő mámorban, és azzal a lendülettel a száját rátapasztotta a.......


VÉGE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése