2012. április 19., csütörtök

A 3x22 rész (finálé) TARTALMA

THE SECRET HERO — Determined to protect his sister, Jeremy makes a decision that will change everything. In the harsh reality of the present situation, Elena longs for simpler times when her parents, Grayson and Miranda, and Aunt Jenna were still alive and her biggest concern was her relationship with Matt. Stefan and Damon leave Mystic Falls together on a mission, but soon split up when Elena needs one of them. Caroline and Tyler are forced to make a life-changing decision. Finally, Bonnie makes a secret deal that has heartbreaking consequences.


Magyarul:  A titkos hős - Azzal a szándékkal, hogy megmentse nővérés, Jeremy egy olyan döntést hoz ami megváltoztat majd mindent. Elena ebben a kemény jelenlegi helyzetben csak arra az egyszerű időkre vágyik, amikor szülei, Grayson és Miranda, meg nagynénje Jenna még éltek és legnagyobb problémája a Mattel való kapcsolata volt. Stefan és Damon elhagyják Mystic Fallst együtt egy küldetés miatt, de ezzel hamar felhagynak mikor Elenának szüksége lesz egyikükre. Caroline és Tyler arra kényszerülnek hogy egy életet megváltoztató döntést hozzanak. Végül, Bonnie köt egy titkos üzletet, amelynek szívetszaggató következményei lesznek.
KI A TÖKÖM LESZ A TITKOS HŐS??!!!!!!!!


Na elemezzük! Engem továbbra is zavar, hogy sem a 21. sem pedig a 22. tartalmában nincs benne RIC! Így lehetséges ALARIC halála a 20.ban, a bálos részben... tudjátok ott volt erről szó, hogy a rész halállal fog végződni. Persze ez nem biztos skacok, csak az én agyam jár így.
Nézzük tovább:
- Jeremy vajon milyen döntést hoz? Candice nyilatkozta, hogy azért h másnak jó legyen vkinek áldozatot kell hoznia.. talán Jeremy feláldozza magát? Szerintem NEM, cikket is kaptunk róla, hogy tagja lesz a 4. évad gárdájának, de persze az életén kívül mást is tud áldozni. Viszont elég nagy szívás lenne ha Elena elveszítené a tesóját is, pl ha vámpír lenne.. már nincs senkije sem, szegény lánynak.
- Én nem tudom, hogy miért erőltetik ezt az Elena Matt cuccost! Matt is elmondta a 3x16ban h nem zavarja már Őt ezek a dolgok... jójó.... mind2 ember, de banyek, NO kémia, semmi és Matt azért mégiscsak Matt... hagyjukmáááár. (de lehet h nem erőltetnek semmit sem.. no mjd kiderül)
- Salvatore-k elhúznak a városból de vissza is térnek, mert Elenának szüksége lesz az egyikre. Ha tervhez kell a Salvatore akkor gondolom Damon, mivel erősebb is, meg okosabb is.. Most komolyan Stefnek volt valaha is vmilyen jó, használható ötlete? Viszont Damon talán túl egyértelmű??? (az is tutinak kezd látszani , hogy Elena választani fog a fináléban, bízzuk a kiscsajban, hogy megjött az esze és Mr. Selfish helyett Mr. Perfect Damont választja)
- Caroline és Tyler... komolyan??? És Klaroline-t akarok... vajon ŐK feláldozzák magukat? De hát, Tyler és szerepelni fog a 4. évadban.. akkor mi lesz? Caroline Klaussal gondolkodjon és szövetkezzen ne Tylerrel!
- Nos és a vége: Bonnie lesz talán az áldozat?! De akkor boszi nélkül maradnak barátaink.. és eddig mindent a boszi hókuszpók oldott meg.... Na meg Julie nem azt nyilatkozta h férfi hal meg??


Érdekes.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése