2012. május 19., szombat

Július közepe....

Drágáim!!

Július közepére készülök, egy nagyon izgalmas, fordulatos, váratlan, romantikus, megrázó, szívetszaggató Fanfictionnel!
Remélem mindenki nagyon szeretni fogja!!!

A történet már ki van találva, szóval csak le kell írni. Heti egy fejezetet fogok publikálni, plusz a következő rész morzsáját, ami NEM egy mondat lesz!

Ja és Elena centrikus írás lesz... de neeeeem kell megijedni, hiszen ha valami középpontjában Elena áll...akkor ott KELL állnia Damonnak is!!! :)


Előzetes spoiler a fanficről: A címe: Memories...

Imádat és szeretetözön!
Üdv: Sleepy

6 megjegyzés:

  1. Édes, drága, gyönyörű kicsi lányom. Először az örömkönnyek szöktek a szemembe a meghatottságtól, aztán a szám futotta körbe a fejemet boldogságomban. Nem hittem,hogy még visszatérsz, és most annyira, de annyira örülök! Nekem mindegy, hogy miről írsz, vagy kiről, felőlem még Stefanról is írhatsz, ha akarsz, csak írj VALAMIT. Nagyon várom. Puszillak: ANYÁD (L)

    VálaszTörlés
  2. Jippi juppi oh de jóóóóóóó.Már azt hittem soha nem fogok látni tőlled semmi oneshotot nemhogy még fanfictiont.Május 19.szombat nagy napként vonul be a naptáramban.Már alig várom azt a július közepét...és ahogy előttem eewa is irta komolyan mind1 miről irsz,még Mattet is szivesen olvasom,ha te irod.
    További szép napokat sok sok szeretettel egy nagy rajóngód!

    VálaszTörlés
  3. Az ilyen és ehhez hasonló kommentekért megéri írni. Illetve, ha már JP elrontja a sorozatot, akkor jön SuperSleepy, ki megmenti... ha csak a képzeletetekben is, de megmenti! :)))

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen a szép szavakt!!! IMÁDLKA TITETEK!!!!! (L)

    VálaszTörlés
  5. Sleepy, annyira örülök hogy újra írsz, mindig is imádtam a történeteidet, függetlenül attól kiről szól! Annyira jó hogy te is és Andie is írtok nekünk ilyen fantasztikus történeteket, ez tartja még bennem a lelket, jó lenne ha ti írnátok a TVD forgatókönyvét is, mert akkor minden olyan lenne, amit szeretünk!
    Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  6. Drága SuperSleepy!!! Nagyon örülök, h visszatértél és megmented a megmenthetőt :-)
    Nagyon várom az írásod!!!
    Puszillak: Anyád 2

    VálaszTörlés