2012. május 27., vasárnap

Új Rögshot - Team BadAss III. fejezet

Ezt az írást Nirvivel szeretnénk Esutának és Phineasnak ajánlani! Sok szeretettel nektek lányok!! Reméljük ez is tetszeni fog!
Team BADASS!!!!!!!!! :D:D
IMÁÁÁDAT VAN! :D


Team BadAss VS The Lost Boy avagy Az elveszett fiú



-Áh, Damon! - szólt Esther kedvesen az éppen nappaliba érkező férfinak. - Hogy van Elena? Tisztul már? - kérdezte. A vámpír egy apró fejcsóválás után ült le a boszorkány mellé a kanapéra és feszülten túrt bele éjfekete hajába.
- Hát nem is tudom. - kezdte nehezen. - A drog már kitisztult belőle, és nem is igazán vágyakozik utána, de tudod, hogy van ez.. - rántotta meg vállát és egy csalódott mosoly jelent meg az arcán. -.. leszoksz valamiről és rászoksz másra.. - Most is függő, csak már nem DROG függő.. - tárta szét karjait. - .. szóval... félsiker? - kérdezte mosolyogva. Esther érdeklődve nézett a másikra és közelebb húzódott a másikhoz.
- Újra függő lett? De milyen?
- Gossip Girl... - mondta Damon fejét rázva és nevetve. - Egész nap csak ül az ágyunkban és bámulja a laptopját. Már egy egész évaddal végzett. - kicsit mintha dühös lenne a férfi emiatt úgy mondta a szavakat. - Alig törődik bármi mással..
- Például Veled? - mosolygott Esther a vámpírra.
- Igen... -vallotta be halkan a férfi. - Mostmár annyit sem mond, hogy "törődök veled" .. - mutatta kezeivel is a macskakörmöket és csalódottan lehajtotta a fejét. 
- Pedig biztos így van, és nagyon hálás is a segítségért, csak ez egy ilyen időszak, majd túl lesz rajta. - vígasztalta az ősboszorkány fogadott fiát. - Minden rendben lesz, hidd el! - simogatta meg a férfi vállát.
- Remélem.. - bólogatott kedvesen Damon. -Nincs is baj ezzel a sorozattal, de ezek a kitörései..
- Kitörései? Ezt hogy érted? - kérdezett rá Esther.
- Naponta többször is elkezdi angolul azt skándálni, hogy 'szék, szék, szék'... - nevetett kínjában Damon. - Néha boldogan mosolyogva, máskor meg sírva zokogja, hogy 'szék,szék' . Fogalmam sincs, hogy mit jelent.. gondolom, a sorzathoz van köze... mármint.. remélem. - húzta fel szemöldökét a férfi.
- Szerintem, - szólt közbe Ric a nappaliba érve, az arcán egy széles vigyorral. - Örülnöd kéne, hogy a "széknek" szurkol.
- Ezt meg hogy érted? - kérdezett vissza Damon a homlokát ráncolva. - Várjunk csak, és honnan tudod egyáltalán, hogy mi az a "szék"???? Ric, ugye nem...?
- Hogy nem nézem-e? Már nem. Az ötötdik évad kicsapta nálam a biztosítékot. - vonta meg a vállát, mintha teljesen normális lenne egy felnőtt férfitől, vámpírtól(!), hogy egy ilyen sorozatot néz. Vagy hogy tudja, mi az a "szék".
- Szóval, halljuk, mi az a szék?
- Chuck és Blair neve összeolvasva... tudod... mint itt a Delena vagy a Stelena... - megrázta a fejét. - Bár néha túlzásba esnek.. például múltkor is volt az a halálos fenyegetés...
- Hé, srácok, nem tudjátok hol van Nik? - szakította félbe a töritanár izgalmas történetét a rajongói táborokról. Hát igen, Ric le se tagadhatná, hogy töritanár...
- Utoljára mikor láttam épp az ereit vágta fel.
- Miiiii???? - kérdezték a többiek döbbenten Rictől.
- És te nem csináltál semmit?!
- Hogy feltételezheted rólam, hogy nem?! - fakadt ki sértődötten a vadász. - Mondtam neki, hogy könnyebb lenne, ha levágná az egész karját.. akkor tuti elvérzik. - egy hatalmas, csattanós pofon érte az arcán Esther jóvoltából a férfit, amit egy síri csend és hullaszag fogadott. - Mi van?
- Hogy mondhattál ilyet az ÉN fiamnak???
- Hiszen hibrid! Nem tudja megölni magát.
- Az igaz, de a francnak van kedve ilyen robotkezet varázsolni neki, mint amilyen Anakin Skywalkernek van.. - magyarázta dühösen Esther.
- Ja, az tényleg gáz.. - szólalt meg Damon is.
- És most hol van? - kérdezte a boszorkány. 
- Nem tudom.. - válaszolta halkan Ric és kicsit szégyelve magát hajtotta le a fejét. - Nem mondott semmit sem, csak, hogy a temetőbe megy.. - mondta egyszerűen. - .. de azt , hogy most hol van, arról nem beszélt. - rántotta meg vállát.
- Akkor irány a temető. - szólt ijedten Rebekah.
- Temető? - kérdezte értetlenül Ric. - De miért pont oda megyünk?
- Mert, azt mondta, hogy oda megy? - tette fel a nyílvanvaló kérdésnek tűnő választ az ősi vámpírlány. Ric nem szólt semmit sem csak összehúzta szemöldökeit és úgy meredt magaelé.
- Jajj essen már le!!!!! - szólt rá hangosan Damon és combjaira ütve állt fel a kanapéról. - Két perc és indulhatunk, csak felmegyek Elenáért.
- Muszáj? - kérdezte unottan Bex a vámpírtól. - Annyira belemerült ebbe a 'szék'-be, hogy szerintem, simán hagyhatnád is itthon.
- Pont ezért akarom elhozni. - vágta rá rögtön Damon. - Mellékesen jót fog neki tenni, ha meglátogathatja a családját.
- A HALOTT családját. - helyesbített Rebekah egy gonosz mosoly kíséretében.
- Ez nem volt szép, kislányom! - szólt rá mérgesen lányára Esther. - Öt fekvőtámasz, MOST! - mondta ellentmondást nem tűrő hangon.
- A TEMETŐ! - kiáltott fel hirtelen Ric óriási mosollyal az arcán. - Ott lesz Klaus! - vigyorgott még mindig. - Hozom a pólókat, meg a wokie tokiet!!! - futott volna a szobájába, de gyorsan visszafordult és egy csábos mosoly kíséretében egy lágy csókot lehelt Esther arcára.
- Hazahozom Nikket. - mondta halkan.
A máskor mindig oly összeszedett és szigorú boszorkány arcán most halvány pír jelent meg. Nem mondott semmit, csak lassan előrebiccentette a fejét, míg Ric felrohant az emeletre az említett tárgyakért. Mikor visszaért, Damon és Rebekah kezébe is belenyomta a pólót és a wokie tokie-t.
- Úgy emlékszem az enyémet már egyszer összetörtem. - emelte szemmagasságba a rózsaszín szőrmókot.
- Igen, az Klausé. Szerintem nem fog megharagudni, ha kölcsönveszed.
- Szerintem ezért sem fog megharagudni. - azzal a földre ejtette a macit és rátaposott. - Ennyit Klaus szerencséjéről is. - A biztonság kedvéért többször is megismételte a mozdulatot.
- Damon, elég lesz! Kilyukasztod a padlót! - kiabált rá a szőke vámpír, mert a férfi kezdett túlzásba esni a taposó mozdulattal. 
- Ja, hupsz. Bocs. Ismerek egy jó parkettázót, majd helyrehozza. 
- Miért teszed tönkre az ajándékaimat? - kérdezte szomorúan Ric. - Pedig engem a jószándék vezérel.
- Ric, nem fogok egycsapásra megsüketülni, ezt megígérem. És nem várhatod el, hogy egy rózsaszín giccsparádéval mászkáljak, mint valami rossz buzi. Én Damon Salvatore vagyok. A legszexisebb szörnyeteg, akit csak ismersz!
- Ezzel nem tudok vitatkozni. - mondta Ric, de már vigyorogva. - Ezek szerint megnézted a youtube videómat.
- Viccelsz? - kérdezi mosolyogva Damon és elővéve iPhoneját mutat rá a képernyőre. - Minden nap háromszor ki is posztolom twitteren. - büszkélkedett el Ricnek, aminek a töritanár láthatóan nagyon is örült.
- Szóval tetszik? - kérdezte csillogó szemekkel.
- A hangot letiltattam, de a képsorozatok amiket alá bevágtál.. - kapott mellkasához és büszkén kihúzta magát. - .. mit is mondhatnék...szexi vagyok.- vigyorgott.
- Az én szexim. - lépett le a lépcsőn Elena és egyenesen Damonhoz lépve, egy apró csókot lehelt az arcára hátulról. A férfi meglepődötten nézett magamögé és látta meg a nyakába kapaszkodó, szorosan hozzásimuló hasonmást. Óvatosan, boldogságtól sugározva fordult meg a fiú és vonta karjait a lány dereka köré.
- Hát ez meg? - kérdezte széles, talán a legszélesebb vigyorral az arcán. 
- Hát ez.. - kezdte játékosan a lány. -.. ez az igazság. - és mégegy puszit kapott a vámpír de ezuttal az ajkaira. Az idilli pillanatot egy hangos, szinte trombitaszónak tűnő orrfújás zavarta meg. Mindenki a hang felé kapta a fejét és valaki csalódottan, de Damon például mérgesen tekintett a vadászra.
- Ez olyan megható. - szipogta Ric, és Bex közelebb lépve a vámpírhoz simogatta meg a vállát.
- Szóval... - nyújtotta meg Damon a szót. - .. térjünk csak vissza. Mi ez a pálfordulat? kérdezte ismét Elenát.
- Te rosszfiú vagy. - magyarázta a lány. - De a rosszfiúk általában nyernek. - vigyorgott .
-Óh igen? - kérdezte csibész mosolyával a férfi. - És miért?
- Mert ha Ők szeretnek, akkor az igazi. - válaszolta halkan a lány.Az egész pillanat olyan romantikus és szenvedélyes volt. Elena végre kinyitotta a szemét, elhúzta a függönyt, lepakolt a polcról, felkapcsolta a villanyt, tehát végre, tisztán látott és minderre Damon szerelme ébresztette rá. Vagy...? - Tudod mert a Gossip Girlben is, Chuck a rosszfiú, de közben annnnyira cukiiii. Annyira szereti Blair, csak nem meri kimondani. - kezdte a hasonmás hadarni a sztorit. Damon kissé csalódottan és a témát már unottan vette el kezeit a lány derekáról és fordult a többiek felé amíg szerelme be nem fejezi a GG-ről való áradozását.
- Szóval a Gossip Girl ébresztett rá arra, hogy ami köztünk van az igazi? - a lány ragyogó szemmel bólintott. - Nagyszerű! Jövőhéten meg Blair összejön valami más sráccal és rájössz, hogy hülyeséget mondtál?!
- Ami azt illeti... - kotyogott közbe Ric, a zsebkendőt továbbra is szorosan a kezei közt szorongatva. - Blair összejön Dannel...
- Köszönjük a helyzetjelentést. A legkevésbé sem érdekelt. - vetette oda Damon, de Elena szemei kikerekedtek a döbbenettől, az arca pedig eltorzult a rá kiülő fájdalomtól.
- Dannel? Neeeeeeee!! Nem teheti ezt! Chuck az ő igaz szerelme neeeeem!
- Ezért hagytam én abba.
- Oké, ezt nem hallgatom tovább. - dörmögte Damon. - Mi Bex-szel leléptünk megkeresni Klaust. Ha meguntátok a sorozatmegbeszélést, gyertek utánunk. - és már el is indultak, mikor Ric utánakiáltott. A vámpír idegesen fordult hátra, mire a töritanár közelebb lépett hozzá.
- Erre szükséged lesz... - azzal a kezébe nyomott valamit. Damon összevont szemöldökkel nézett először a kezében tartott dologra, majd Ricre. 
- Egy füvescigi?
- Tudod... Klausnak... hogy lenyugodjon.
- Gyerünk már, Damon! - sürgette Rebekah. - Ha sokáig húzzátok még az időt, anyunak francos robotkezet kell Klausra varázsolnia.
- Jól van már! - Ric kedvesen hátbaveregette a barátját. 
- Szeretném ha tudnád... büszke vagyok rád.
- Mi van? Ric nem háborúba megyek, csak Klaust hozzuk vissza.
- Tudom. Csak el kellett mondanom. Tudod... törődöm veled. - kacsintott rá legjobb barátjára. Utána gyorsan összeállt a csapat megmaradt három tagja és egy csatakiáltás után Damon és Rebekah elhagyták a házat. A férfi szinte egyből a szájába vette új szerzeményét és meggyújtotta.
- Hé, az Niké!! - fakadt ki a lány.
- Nik így járt. Úgyis az agyára ment az az ostoba sárkány...
- Bobby nem volt ostoba! Ha még élne te már halott lennél! - mutatott rá dühösen Rebekah a számára igaznak hitt valóságra.
- És amúgy mi a terv? - kérdezte a lány.
-Jajj ne, már Te is kezded? - forgatta Damon a szemeit és közben szívott egyet. - Miért kell mindent megtervezni? - csóválta a fejét kissé már szédülten és mosolyogva.
- Azért kérdem mert Nik egy hibrid. - szögezte le a nyílvánvalót Bex. - Én egy ősi vámpír vagyok, Te meg egy mezei. - szúrt oda a másiknak, de a férfi észre sem vette a csípős megjegyzést annyira kezdett beállni az érezhetően nem orvosi fűként tartott anyagtól. - Szóval, ketten kevesek vagyunk ahhoz, hogy erőszakkal vegyük rá arra, hogy hazajöjjön. - kezdett aggódni a lány.
- Ketten??! - kérdezte Damon homályos tekintettel. - Szerintem vagyunk vagy szááááázan. - nyújtotta meg a szót halkan és értetlen vigyorral az arcán. - Te, én és mi, meg ők... whaaa.. - ájult el a látványtól melyet elméje varázsolt szemei elé.
- Mi? Te hallucinálsz? - nézett furcsán a lány. - A fűtől nem lehet.. - magyarázta majd egy mély sóhaj után megszólalt. - Kérlek mond azt, hogy ez nem a Nik-féle cigi.. - bizakodott a lány, de szinte reménytelenül.
- Éééén...nem tom, de ha Klaust nem is a sárkány már megvan. - mutatott jobbra kinyújtott kezekkel kicsit meginogva a férfi. Rebekah a mutatott irány felé pillantott de egy buszmegállón kívül semmi más érdekeset nem látott arra. Bobbyt meg végképp nem.
- Mi ez a Nik - féle..? - mutatott a levegőbe, mert a szavak már nem jutotak az eszébe így ehhez a módszerhez folyamodott , hogy megértesse magát.
- Basszus, Damon, jobbkor nem is állhattál volna be... - zsörtölődött Rebekah. - Ric mondta, hogy ez a cucc Klausé!
- De nekem adta. - vigyorgott mostmár önfeledten a vámpír. - És remekül érzem magam. 
- Örülök. - felelte a lány, de a hangjából csöppet sem lehetett érezni, hogy boldog lenne-e a másik miatt. - Ó, a francba is! - előkapta a plüssmackót és használatba vette a benne lévő wokie tokie-t. - Ric! Gyertek már! Damon elszívta a Niknek szánt cigit!
- Nem hallottam azt, hogy vétel, vétel.
- Mi van?
- Ha befejezted, mondd azt, hogy vétel. Vétel.
- Ez hülyeség... vétel.
- Szóval Damon kiütötte magát? Vétel. - Rebekah a kérdéses személy felé pillantott.
- Igen. Épp balerinának képzeli magát. Izé.. vétel. - egy perc se telt el, de szinte azonnal felhangzott a töritanár nevetése a lány háta mögül. - Mit csinálsz? - kérdezte, mikor meglátta Ric kezében a telefont, amely gyanúsan Damon irányába nézett.
- Viccelsz? Ezt meg kell örökíteni. Ezt még felhasználom ellene. - majd gonosz röhögésben tört ki. - Menj egy kicsit hátrébb, kitakarod Miss Balerina 2012-t. Hé, Damon! Integess a kamerának! - a férfi hirtelen lefagyott, mintha az esze akkor érte volna utol. Összezavarodva nézett hol Ricre, hol Rebekah-ra és az arcukon lévő 250 Wattos vigyortól csak még rosszabb lett a helyzet. Aztán meglátta Ric kezében a telefont, amely még mindig őt vette.
- Te tetted! - suttogta magaelé Damon.
- Mi van? - kérdezte szinte egyszerre Ric és Bex.
- Te tetted! - ismételte meg mégegyszer a vámpír , de arca egyre dühösebbé vált. - Mondd ki!!!!! - üvöltött Ric felé. 
- Mi van , haver? - kérdezte a töritanár elhűlve, telefonját még mindig a másik felé tartva. - Mi bajod van?
- Damon jól vagy? - kezdett mostmár Rebekah is egy kicsit aggódni.
- Te nem látod? - fordult az ideges vámpír Bex felé. - Hiszen Ő tette, nézd!!! - mutatott Ricre.
- Mit tettem? - kérdezte Ric és körbenézett magán.
- Hogy tehetted? - üvöltözött tovább Damon. - Hiszen mindenki szerette! És Te csak... - mutogatott erősen és dühösen.
- Ő csak mi? - várta a mondat végét Bex.
- Na ez az. - helyeselt Alaric. - Én csak mi?
- Megölted! - válaszolta Damon. - Ott a nyaka a kezedben. - jelentek meg könnycseppek a férfi szemeiben és suttogva folytatta. - Bobby... - mondta ki a sárkány nevét és zokogva esett térdre. Ric elhűlve figyelte barátja viselkedését, majd az állítólagos 'sárkánynyaknak' hitt telefonjára tekintett.
- Apám..... ezt a cuccot nekem is ki kell próbálnom. - jegyezte meg halkan amire Bex csak szemeit forgatva nyúlt le a földön sírástól remegő Damonért.
- Mi lenne, ha inkább a bátyámat mennénk megkeresni?
- Én nem megyek vele sehová!! - ordította Damon. - Hiszen épp most ölte meg Bobby-t!!! - a könnyek záporként kezdtek hullani a szeméből, a férfi pedig teljesen összeroskadt. 
- Damon? - hallották meg Elena hangját a közelből. - Damon, mi történt? - sietett oda a sárban ücsörgő férfihoz. - Mi van vele? - kérdezte a többiektől.
- Be van állva. És azt hiszi Ric megölte Bobby-t. - magyarázta unottan Rebekah.
- Már megint. - sóhajtott fel a másik. - Miért mindig én ölöm meg azt a sárkányt?
- Shh.. semmi baj. - csitítgatta Damont. - Nyugodj meg.
- Olyan fiatal volt még.. Alig kétszáz éves.. Előtte állt még az egész élet.
- Most viszont együtt lehet a testvérével. Bobby 1-gyel, akit szintén Ric ölt meg. Mostmár boldogok. - Ric valamit nagyon ügyködött a telefonján, mire Elena dühösen rászólt. - Be ne merj rakni valami csöpögős számot!
- Én csak jót akarok... 
- Azt mondtam meg ne próbáld!
- Tudod, Esther sokkal hatásosabb erre a szerepre... - vágott vissza Ric, de abbahagyta a sírós zene keresését és lehorgasztott fejjel ácsorgott tovább.
- Mehetnénk végre?! - nemsokára végre sikerült újra összeszednie magát Damonnak és végre többé-kevésbé akadálytalanul sikerült megtenni a további utat a temetőig. Klaus nevét kezdték kiabálni, hátha a férfi egyszerűen odamegy hozzájuk, vagy valami hasonló. Aztán hamarosan meg is találták. Stefannal ücsörgött az egyik sírkövön és halkan zokogott. A nyálas, idegesítő hangú fiú meglepődve nézett fel.
- Hát ti mit csináltok?
- Mi az, hogy mit csinálunk? - kérdezte Rebekah dühösen. - TE mit csinálsz itt a bátyámmal?! Nik! - Klaus erre felkapta a fejét és úgy nézett körbe, mintha azt se tudná, hol lenne. Amikor észrevette, hogy Stefan oltalmazó karjai közt van, olyan gyorsan pattant fel, mintha alágyújtottak volna. 
- Mi a franc?!
-Nyugodj meg Klau, minden rendben van. Én vagyok az, Stefan. - mondta mosolyogva és Ő is felállt a sírkőről.
- Lemaradt az 'S' öcsém. - szólalt meg cinikusan de még mindig kicsit a sírástól remegő hangon Damon.
- Nem.- válaszolt röviden Stefan. - Régen nem volt 'S' és nem volt semmi BadAss. - álmodozott a vámpír, mint aki a régi szép idők képei között úszkált. - Csak Klau és Stefi, együtt egy csapatban. - vett egy mély levegőt, máskor szerelmes sóhajnak hívnám, de most talán ez a szó túl abszurd lenne ide.
- Klau és Stefi???!! - kérdezte hisztérikusan magas hangon Nik. - Klau és Stefi???!!! - ismételte meg, mert nem igazán akart hinni a fülének, miközben Stefan csak mosolyogva bólogatott.
- Áhh, Elena. - szólt a fiatalabb Salvatore a lányhoz. - Látom, Te is itt vagy.
- Igen, ezt jól látod. - jegyezte meg csípősen a lány amire Bex halkan felnevetett.A két lány nem igazán csípte egymást, de most mint a szövetségesek úgy néztek össze és nevették el magukat. Talán ebből, a későbbiekben még barátság is lehet.
- És még élsz! - folytatta a megállapítást Stefan.
- Klau és Stefi??!!! - hangzott fel újra a hihetetlennek tűnő kérdés a háttéről. Klaus a fejét fogva, fel-alá járkálva ismételgette ezt a mondatot.
- Igen, élek. Ezt is jól látod. - válaszolt ismét a hasonmás.
- Szóval nem hagyod meghalni Őt, igaz? - szegezte bátyához a kérdést a férfi. - Még akkor sem, ha azt akarja... - csóválta a fejét.
- Klau és Stefi?!?!?!?!?!?! - a hibrid dühösen megragadta Stefant a pólójánál fogva és az egyik sírkőhöz vágta. - Mi az ördögöt jelentsen ez?
- Szerinted mégis mit jelent Klaukám? - kérdezte kedvesen mosolyogva a másik, majd csibészesen kacsintott egyet. Klaus újból eltávolodott a vámpír közeléből, mintha leprás lenne, vagy bármilyen más nyavalyája, ami érintéssel kerül át más testére. 
- Azt hiszed, hogy mi...? - nem tudta befejezni, mert a gyomra mér képtelen volt többet befogadni, úgyhogy kiadott magából mindent. 
- Fúj, Nik! - mondta undorodva Rebekah.
- Elismerésem, "Stefi"... nem kevés bátorság kellett hozzá, hogy ország- világ előtt bevalld, hogy mit érzel "Klau" iránt. - mondta Damon keresztbe vont karral.
- Ötőtökön kívül senki nem tudja. - vágta rá szégyenlősen a vámpír, mire Ric megszólalt.
- Hát, mostmár mindenki tudni fogja, mert közzétettem Twitteren. - hüledezve nézett a telefonja képernyőjére. - Azanyja... Klau and Stefi EPIC love máris világtrend... És Damon, a te videód is toplistás már. - fejezte be vigyorogva a töritanár.
- Milyen videóm? - csodálkozott az idősebb Salvatore.
- Hát a Miss Balerina 2012... Amire azt hitted, hogy Bobby feje...
- Miss Bale...micsoda??? 
- Bobby feje? - kapta fel a sajátját Klaus. - Mi van Bobby fejével?
- Kezdődik... - forgatta a szemeit Rebekah. - Nik, Damon is szívott a cuccból és látta Bobby testvérét... Bobby-t.. 
- És Ric megölte!! - mutatott rá vádlón Damon.
- Vagyis Bobby meghalt? Megint? - szörnyült el a hibrid.
- Sajnálom, bátyus.
- Apropo.. - szólt közbe Elena. - Klaus, hol van a jobb karod? – kérdezte a lány elhűlve, mire mindenki odanézett. A hibrid ,jobb karját Ric tanácsára eltávolította.
- Oh basszus, tényleg.. - nézett Nik a karja helyére. - Kicsit kibuktam... - kezdte el mesélni mosolyogva és közben még meglévő kezével mutogatta el, hogy nyisszantotta le saját karját.
- Jesszus tesó, ez nagyon fájhat.. - szólalt meg Damon, aki kissé undorodva nézte a megmaradt csonkot.
- Szerintem jól áll. - mosolygott Stefan csábosan Klausra, aki szinte öklendezni kezdett a másik látványától.
- "Egy napon, mikor Micimackóna semmi dolga nem akadt,eszébe jutott, hogy tenni kéne valami nagyon fontosat.Elment tehát.. " - hallották meg a többiek hátulról Ric énekét.
- RIC! - szólt rá ingerülten Damon.
- Mi van??? - értetlenkedett a vadász. - Olyan feszült volt a helyzet.. - mutatott körbe. - Füstölő meg nincs nálam.. - magyarázta.
- Tényleg elkéne nektek valami feszültségoldó. - szólalt meg halkan Stefan.
- Mi azt sexnek hívjuk. - válaszolta kurtán a bátya és Elenára kacsintott majd büszkén, hogy 'mostmár enyém a lány' vigyorával nézett öccsére.
- Nik, innod kéne, minél előbb és minél többet. - szólt Bex testvéréhez. 
- Igazad van. - bólintott a férfi. - Valami erős, jó minőségű vér kéne, hogy gyorsabban nőjjön vissza a karom.
- Visszanő a karod??!! - csodálkozott Ric
- Persze. - rántotta meg egyszerűen a vállát a hibrid. - A tiéd is ha levágod és utána sokat iszol.
- Coool! - vigyorgott szélesen a töritanár. - Mint a kukacok.. -állapította meg. - Héééj, Héééj... legyen a nevünk: A KUKACOK!!! - vetette fel.
- Ez nem ér. - szólt közbe sértődötten Elena. - Az enyém nem nőne vissza.
- Azért, csillagom, mert te nem vagy vámpír és idézem: soha nem is akarnék az lenni. - mondta Klaus mosolyogva.
- Mi? Honnan tudod, mit mondtam? - a hibrid megvonta a vállát.
- Visszanéztem az elmúlt három évadot. Meg kell mondjam elég unalmas volt a sztori nélkülem.
- De még milyen unalmas.. - vágta rá Stefan egy olyan hangon, amit ő talán szexisnek szánt, de valójában szörnyű volt. Az egész megjelenése egy belőtt részeg hatását keltette. Klaus fintorogva nézett rá.
- Mondd csak, mióta lettél meleg?
- Szerintem... mindig is az volt. - találgatott Damon. 
- Ugyan már Klau... én mindig szerettelek. Te vagy az igazi. 
- Óóó gyerekek... menjetek szobára. - mondta Ric elragadott hangon.
- Már megbocsáss.. de én a lányokat szeretem...
- Valóban, Nik? A lányokat? - lépett közelebb hozzá Stefan. - És hány lánnyal voltál, mióta betetted ide a lábad? - Klaus kinyitotta a száját. És becsukta. Aztán megismételte a mozdulatot. Majd megrázta a fejét.
- Akkor sem vagyok meleg.
- Attól még ami igaz, az igaz. - bólogatott bölcsen Stefan. - Ami köztünk az AZ igazi.
- Ha Bobby nem lenne halott, rád uszítanám. - vicsorogta. Mutatóujját fenyegetően a vámpírra szegezte. - Lehet, hogy te sze... - itt nyelt egyet, nehogy megint elhányja magát. - szerelmes vagy belém... de én nem!!! Nekem olyan voltál, mint a testvérem és kész.
- Hú.. - szakította félbe Ric. - Nem bírom ezt a feszültséget. Nem lehetne valami vidámabbról beszélni? - felragyogott arccal folytatta. - Tudom! mi lenne, ha a tetkónkat terveznénk?
- Nik, még mindig csak egy karod van, szóval nem innál végre? - szólt megint közbe Bex idegesen.
- Ja, de tényleg.. -rázta meg magát a hibrid. - Kell egy ember, kell egy ember.. - ismételgette és közben körülnézett.
- Itt van Elena. - tanácsolta Stefan.
- Hogy mi van?! - akadt ki Damon és a lányt szorosan magához húzva vedte védelmébe. - Felejtsd el!
- Nem fogok inni Elenából. - válaszolt Klaus is Stefánnak.
- De hát miért? Az Ő vére erős, és hát meg is akar halni.
- Szállj már le erről a témáról. - szólt rá öccsére dühösen Damon.
- Nem akarok meghalni. - avatkozott közbe Elena.
- De igen megakarsz. - vitatkozott Stefan.
- De mondom, hogy nem. - vágott vissza a lány. - És már ember sem akarok többé lenni. - folytatta kissé bátortalanul.
- Na mondom én, szellem akar lenni avagy meg akar halni. - magyarázta a fiatalabb Salvatore.
- Stefan kussolj már! - szólt rá Damon, majd Elena felé fordult. - Hogy mit mondtál? - nézett aggódva a lányra.
- Nem akarok többé ember lenni. - suttogta apró mosollyal a szája szélén.
- Akkor mit akarsz? - kérdezte bátortalanul a vámpír.
- Veled lenni. Örökre. - mondta lágyan a férfinak. Damon széles vigyorra húzta a száját, szemei mint a csillagok úgy csillogtak a hasonmásra.
- Ric! - szólt oda barátjának. - Jöhet valami romantikus. - azzal szenvedélyesen megcsókolta Elenát, mire a háttérben Ric Maria Carey: I can't live without you című számát indította el mobilján. A lány lassan vált ki a csókból. 
- De előbb még... - bontakozott ki a férfi karjaiból és sétált oda Nikhez. - Igyál. - nézett kedvesen a hibridre, aki csodálkozva tekintett vissza rá. 
- Miért? - kérdezte a lányt. Nem értette, hogy miért ajánlja fel neki, hiszen a múltba tönkretette az életét és most , itt van és önként segítene neki, hogy újra legyen karja.
- Hisz tudod. - rántotta meg kedvesen a vállát. - Egy család vagyunk. - mosolygot, mire a hibrid is egy kicsit elérzékenyülve vette szájához a másik csuklóját. Damon karjait összefűzve mellkasa előtt büszkén, vigyorogva állt Ric mellett akit könyökével megbökve szólalt meg:
- Az én csajom.
Klaus nagy kortyokban itta a hasonmás vérét. Akkor sem hagyta abba, mikor a lány szívverése egyre ritkább lett.. majd meg nem szűnt végleg és Elena holtan esett össze. Hosszú, döbbent csend fogadta a jelenetet, mialatt a hibrid karja visszanőtt.
- Hupsz. - szólalt meg nagysokára.
- Hupsz? HUPSZ? - kiabált rá dühösen Damon. - Megölted a csajomat és csak annyit mondasz, hogy "hupsz"??
- Hagyd ezt Damon. Hiszen Elena meg akart halni... - mondta Stefan és nyugtatólag bátyja vállára tette a kezét. - Büszke vagyok Rád, Klau. Megcsókolnálak, de úgy érzem, még nem vagy rá kész.
- Befejeznéd? Hánynom kell tőled.
- Ez is egy fajtája az IGAZ szerelemnek.
- Visszatérhetnénk arra a témára, hogy Klaus épp most nyírta ki a barátnőmet?! - amikor Ric jóvoltából felcsendült a Requiem egy álomért című dal, csak tovább fokozta a vámpír mérgét. - Miért kell mindent zenei aláfestéssel fokoznod?!
- De a sorozatban is ezt csinálják...
- Akkor hagyd meg nekik ezt a feladatot. 
- Oké... - mondta lehorgasztott fejjel. - De gyertyát gyújthatok? 
- Nem! Vagyis... na jó, azt lehet. - és a töritanár nyomban meg is gyújtott egyet. 
- Hé, Ric.. van olyan dolog, ami nincs nálad? - kérdezte Rebekah.
- Minden van nálam, ami csak kellhet. - mondta, miközben csukott szemmel ringatta maga előtt a gyertyát. 
- És honnan a francból vetted, hogy kellhet egy gyertya?!
- Hát... kellett, nem?
- Elena... - motyogta Damon, mint aki még mindig nem dolgozta fel, hogy a barátnője meghalt. Volt öt jó perce az életben. Jellemző. - Elena... ELENAAAAAAA! - üvöltött fel és tekintetét az ég felé emelte.
- Haver, szerintem Kínában nem hallották. Bár.. a kínai vámpírok talán... 
- Meghalt.. Ma két... számomra közeli személy is meghalt...
- Ez az Elena milyen jófej. – törte meg a síri csendet percek után Stefan. – Nincs is annál praktikusabb mint egy temetőben mehalni. – vigyorgott őszintén és szélesen.

4 megjegyzés:

  1. Sziiia :)))

    Elöször is nagyon szépen köszönöm az ajánlást :)
    Másodszor meg valami isntennők vagytok.Azt hittem hogy az első két fejezet után már nem tudjátok fokozni,a hangulatomat,de még is..Ha megkérdeznétek nem tudnám elmondani,hogy melyiket is szerettem a jobban.Képtelen vagyok választani..A "szék " résznél haltam meg először...És hogy Damont csak is Chair miatt választotta,majd bekotyogta Ric hogy Dannal os együtt lesz,agyhalált kaptam.Nagyon örültem hogy ebben a részben is előnyt nyújtottatok kedves Bobby barátunknak :) Úgy hiányzott :)) Ric a legnagyobb arc az egészben,akármi történik mindig van egy jó zenéje,vagy egy videója amit feltehet twiterrel.Egy szóval imádlak titeket és mindenki nevében köszönöm,hogy ilyen hatalmasat alkottatok.Remélem nem hagyjátok itt még abba:)
    Ui:Kinek a fejéből pattant ki a homkos Stefi ?:D

    Pussziii <3

    VálaszTörlés
  2. A Klau és Stefit én kezdtem beleírni, de Nirvi már eleve egy homokosként kezdte ábárzolni. De sztem ez már az első részben is így volt. Valójában mind2en úgy gondolkodunk Stefanról, hogy meleg és nem csak ebben a paródiában, hanem szerintünk a sorozatban is :))))))))
    Örülök, hogy tetszett!
    Ja és még vmi! MÉG MINDIG TUDJUK FOKOZNIIIII!!!!! :D:D puszi

    VálaszTörlés
  3. és nem csak, hogy tudjuk fokozni, hanem FOGJUK IS:D:D:D köszönjük:))))

    VálaszTörlés
  4. bocs hogy csak most írok, de a hosszú hétvége....
    isteni a röpshot, egyfolytában röhögtem rajta, szerintem a 2. a legjobb, de 3. után meg várom a folytatást..

    csak így tovább.... szuperek vagytok

    VálaszTörlés