2012. május 24., csütörtök

Halihó :)

Hello Mindenki!

Senki se Értse félre! Nem kommentekért könyörgök vagy ilyesmi, de személy szerint én meg talán Nirvi is úgy gondoltam /gondoltuk, hogy az, hogy egy fanficről videót csinálunk, hogy még inkább megjelenjen előttetek a történet az majd naagy sikert fog aratni és elkezd titeket az egész majd jobban érdekelni. Akik írtak azoknak nagyon köszönöm, rendesek vagytok, általában az erős mag ír és ide a TVD család tagjait NEM gondolom ide, mert Ők mindig írnak.. akkor is ha nem kéne :D:D:D:D (L) (just kidding). Nem hiszem, hogy az a keménymag (3-4ember) azt teszi ki a napi 200-300 látogatót...
Viszont elég kellemetlen az nekem, hogy Nirvinek nyúztam a fülét, hogy csinálja meg a videót, több napig melózott rajta és akkor nem igazán kapunk visszajelzést.
Nem várom el egy ilyen után, hogy most bumm kommenteljen mindenki, én sosem kértem ezt, de úgy gondolom, ez egy eléggé egyedülálló dolog volt és most jól jött volna, jól esett volna, Főleg Nirvinek!

Ettől függetlenül Imááádat van meg szeretetözön is! :D (L)

Üdv: Sleepy

2 megjegyzés:

  1. Hogy mi milyen egy húron pendülünk...:D Én is most gondolkodtam el azon, hogy kirakok egy olyat a blogra " Kurvára nem kötelező a komment, de ha már veszed a fáradságot, és naponta meglátogatsz akkor annyit kinyöghetnél, hogy KÖSZÖNÖM" :D Tudom, tudom én a FAMILY-hez tartozom, DE azért csak leírom ide is...ÜGYIK vagytok mind a ketten, ahhoz képest hogy csak most nyitogatjátok szárnyaitokat a videókészítés világában :) Nirvinek is már egy párszor Gratuláltam, de hát ugye a gyakorlat teszi a mestert. Szóval mégegyszer Gratu Nirvinek. Taps, taps! Amúgy én ma kétszer is megnéztem, hogy agyaljak a történeten. No, mindegy. Amúgy ha én se fogok visszajelzést kapni a munkámról akkor a spoilerezésnek annyi. Írni fogok, azt közölni fogom és ennyi. Nekem ez nem éri meg. Nah szerethalmaz Sleepykém! (L)

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Még csak ma tudtam megnézni a videót, egyszerűen fantasztikus, már nagyon várom a történetet hozzá, szép munka volt Nirvi, és persze Sleepy!
    Gratulálok mindkettőtöknek!
    SZóval lehetne már július, mert már nagyon-nagyon várom! A BadAss írások is fantörpikusak, imádom őket! Igaz nincs időm minden nap jönni, de amikor tudok akkor kommentelek is!
    Köszönök mindent nektek! Puszi

    VálaszTörlés